Ağva Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 0 216 721 76 16
WEB https://agvaanadolu.meb.k12.tr
Adres : Ağva Merkez Mah. Karaağaç Cad. No 5 Şile /İSTANBUL 34990
VİZYON : Amacı olan, katılımcı, demokratik ve lâik, bilimsel düşünen, eleştiriye ve değişime açık, öğrenmeye istekli, çalışmalarını bir plan doğrultusunda yürütebilen, kendisiyle barışık, ailesi ve çevresiyle uyumlu, olumlu davranışlarıyla çevresine örnek olabilen, girişimci hoşgörülü ve sağlıklı bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Öğrencilerin; Bireysel farklılıklarını, göz önüne alarak kendine güvenen, çevresine saygılı, dürüst, milli değerlere bağlı, özgür düşünebilen, eğitim sürecinde katılımcı, belirli bir amacı olan ve geleceğe güvenle bakan bireyler olarak yetiştirilmesini sağlamaktır.
BAŞARILAR :

Yabancı Dil : İNGİLİZCE , ALMANCA
Servis :
Ulaşım : Araç, dolmuş ve otobüsle.
Yerleşim Yeri : Ağva, Göksu ve Yeşilçay derelerinin Karadeniz´e döküldüğü yerde zamanla oluşan delta üzerine kurulmuş bir yerleşimdir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Ağva-İstanbul arası uzaklık 97 km´dir. İlçe Merkezine Uzaklık Ağva-Şile arası uzaklık 40 km´dir
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :